19.7 C
București
AcasăCasa & GradinaCum să ai grijă de ușile de sticlă glisantă ale terasei

Cum să ai grijă de ușile de sticlă glisantă ale terasei

Transformă-ți terasa sau balconul într-un spațiu de vis. Ușile de sticlă glisante ale terasei adaugă un plus de valoare casei tale și, de aceea, este necesar să ai grijă de ele.

Iată câteva sfaturi pe care le poți folosi în fiecare zi pentru a preveni deteriorarea și a menține rezistența acestor uși cât mai mult posibil. 

Limitează deschiderea și închiderea constantă

Pentru a menține ușile de sticlă glisante în stare excelentă, este recomandată evitarea deschiderii și închiderii lor frecvente. Motivul pentru acest lucru este simplu: rolele și șinele pe care funcționează ușa glisantă se pot înfunda cu resturi de la stresul constant la care sunt supuse, ceea ce poate provoca blocarea sau căderea șinei.

Dacă preferi utilizarea ușilor de la terasă ca intrare principală în casă., asigură curățarea regulată a șinelor și rolelor.

Nu forța ușa

Nu forța niciodată ușa, ci utilizează o șurubelniță pentru a regla poziția sticlei. Se recomandă contactarea unui meseriaș pentru a inspecta ușa și pentru a oferi o soluție potrivită problemei întâmpinate.

Pentru a împiedica blocarea ușii glisante, verifică întotdeauna șina când cureți podelele și aspiră resturile de mizerie înainte de a șterge ușa. Acest lucru poate ajuta la limitarea problemelor de blocare și la menținerea ușii în funcțiune.

Atenție la animalele de companie 

Animalele de companie pot zgâria sticla. Urmărește-ți animalele de companie care se află lângă ușa glisantă a terasei și fă ajustări pentru utilizarea lor, după cum este necesar.

Asigură o întreținere potrivită 

Îngrijirea potrivită poate face ca ușile glisante de terasă să dureze mulți ani. Problemele obișnuite sunt ușor de remediat și de evitat. Dacă ai îngrijorări cu privire la ușile glisante din sticlă și la modul în care acestea funcționează, apelează specialiștii Rom-Decor pentru a beneficia de servicii specializate..

Utilizează uși glisante de sticlă pentru a beneficia de frumusețea oferită de mediul înconjurător și pentru a menține siguranța casei tale. Folia impermeabilă te protejează de diverse intemperii asigurând în același timp izolare termică și fonică. În funcție de preferințe, foile de sticlă pot fi transparente sau opace.

În cele din urmă, niciun punct de intrare sau barieră nu este complet infailibil. De aceea,  ar trebui să iei în considerare instalarea unui sistem de supraveghere profesional. De asemenea, senzorii de spargere a sticlei sunt o opțiune excelentă pentru casele cu uși glisante din sticlă.

Sistemele de glisare cu uși de sticlă de la Rom Decor înglobează caracteristicile remarcabile ale sticlei securizate, asigurând atât un aspect elegant încăperilor, cât și o siguranță sporită proprietarilor (rezistența sticlei securizate fiind de aproape 5 ori mai mare comparativ cu cea a sticlei clasice).

Ultimele articole

Explorați mai mult