19.7 C
București
AcasăFashionCum sa combini inele de logodna cu diamante

Cum sa combini inele de logodna cu diamante

Cand vine vorba de inele cu diamante, acelasi lucru este valabil: mai putin inseamna mai mult. Pe de o parte exista metalul pretios al inelului. Daca pretuiesti eleganta restransa, ar trebui sa ramai la acelasi metal pretios pentru toate inelele. 

Doar diferitele detalii ale inelului respectiv ies in evidenta, de exemplu diamantul sau forma si latimea inelului. Daca doresti sa combini inele de logodna cu diamante din aceleasi metalele pretioase, ar trebui sa alegi cel mult doua culori diferite, armonizate. Aurul galben si aurul roz fac o combinatie placuta, cu doar un usor contrast, deoarece sunt culori calde.

Culorile destul de reci, cum ar fi aurul alb si platina, pot fi, de asemenea, combinate bine. Daca vrei sa porti mai multe la care sa adaugi un inel de logodna incarcat cu diamante, ar trebui sa fii atenta si la combinatiile de culori. Diamantele albe sau negre se armonizeaza cu rubine rosii, safire albastre si smaralde verzi. 

Cu toate acestea, pietrele pretioase colorate, cum ar fi smaraldul si rubinul, pot aparea rapid in evidenta impreuna si pot concura cu inelul de logodna cu diamante pentru atentia privitorului. Deoarece porti deja mai multe inele, nu ar trebui sa fie inele de logodna cu diamante cu prea multe elemente evidentiate. In cele din urma, insa, propriul tau gust personal este cel care decide.

Varietate cu combinatii de inele de logodna cu diamante

In principiu, un inel de logodna cu diamante poate fi combinat cu orice tip de inel. Cu toate acestea, doua sau trei de acelasi tip nu sunt neaparat recomandate. Doua inele simple fara pietre sunt doar doua dintre aceleasi inele – nu se completeaza si nu subliniaza avantajele celuilalt inel. 

Doua sau trei inele solitaire nu sunt, de asemenea, recomandate pentru combinatiile de inele. Diamantele pot concura unele cu altele, mai degraba decat sa se completeze. Pe de alta parte, confortul la purtare ar fi sever limitat, mai ales in viata de zi cu zi. Desigur, acest lucru este valabil si pentru inele de logodna cu diamante foarte mari, expansive, care necesita deja mult spatiu pe deget. 

Este mai frumos daca aduci varietate in joc. Combina inele cu diamante cu un inel de logodna curbat fara piatra. Sau pune inele simple in combinatie cu inele de logodna cu diamante. Inelele delicate formeaza, de asemenea, un contrast minunat cu inelele late, atragatoare. De exemplu, poti plasa un inel cu diamant plin de farmec in centru si poti plasa inele inguste si simple pe celelalte degete.

Desigur, poti purta si mai multe inele pentru orice alta ocazie. Inelele de logodna cu diamante sub forma de verigheta sunt o optiune buna pentru a fi purtate la zilele de nastere. Pentru o sarbatoare, o vizita la opera sau in viata de zi cu zi, poti alege din gama de inele de logodna cu diamante un accesoriu pentru un deget, stilat care va atrage cu siguranta privirea.

Ultimele articole

Explorați mai mult