28.5 C
București
AcasăCasa & GradinaDe ce balustradele din sticla sunt o investitie buna pentru casa ta

De ce balustradele din sticla sunt o investitie buna pentru casa ta

Vara este cea mai buna perioada a anului pentru a incepe proiecte de modernizare a locuintei. Balustradele din sticla sunt o modalitate excelenta de a imbunatati valoarea proprietatii dvs. si de a adauga un finisaj elegant la balcoane, pridvoare si terase. Multi proprietari aleg balustrade din sticla pentru ca sunt elegante si sofisticate, dar si pentru ca se intretin incredibil de usor. Iata cateva motive pentru care ati putea dori sa luati in considerare unul dintre modele variate de balustrade din sticla pentru casa dvs.:

Pentru balcoane

O balustrada din sticla reprezinta o optiune extrem de practica pentru balcoane. Acestea necesita foarte putina intretinere – doar curatarea ocazionala – si pot rezista ani intregi. Spre deosebire de lemn sau otel, o balustrada din sticla nu se deterioreaza, nu rugineste si nu se uzeaza precum cele din metal sau lemn. Balustradele din sticla sunt, de asemenea, foarte sigure pentru platformele ridicate si nu obtureaza privelistea locuintei tale asa cum o fac alte tipuri de balustrade si gardurile.

Balustrade cu rama

Cel mai comun tip de balustrada din sticla este cel cu rame, acare imbina luxul cu siguranta. Panourile de sticla sunt fixate de rame, de obicei, metalice, din aluminiu. Acest tip de balustrada din sticla poate fi fixat pe orice suprafata, fie ca este vorba despre o punte de lemn sau un balcon din beton. De asemenea, sunt frecvent utilizate in jurul bazinelor, oferind siguranta si o vedere clara asupra apei.

Balustrade fara rame

Balustradele din sticla fara rame reprezinta cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de pastrarea unei privelisti uimitoare. Ele ofera o panorama de neegalat asupra peisajului din fata locuintei, si sunt potrivite pentru balcoane si terase. Un sistem personalizat de balustrade fara rame va va asigura siguranta, stil si eleganta.

Siguranta

Desi la prima vedere puteti crede ca o balustrada din sticla nu este tocmai rezistenta, in comparatie cu una din lemn sau metal, lucrurile nu stau deloc asa. Pentru astfel de balustrade se foloseste sticla securizata, foarte rezistenta la socuri. In plus, faptul ca sticla este rezistenta la umiditate, va impiedica aparitia ruginii sau putrezirii asa cum se intampla cu materiale precum metalul si lemnul. De aceea, ele pot fi o optiune perfecta si pentru instalarea pe scarile interioare, unde vor permite patrunderea luminii si dau un aspect modern.

Ultimele articole

Explorați mai mult