21.6 C
București
AcasăLifestyleDe ce sa-ti organizezi nunta la Palatul Noblesse? Contureaza-ti propria poveste!

De ce sa-ti organizezi nunta la Palatul Noblesse? Contureaza-ti propria poveste!

Organizarea nuntii este un proces complex, de care viitorii miri trebuie sa se ocupe cu multa grija si atentie. In ciuda faptului ca tinerii sunt emotionati in perioada dinainte de momentul in care isi vor spune ,,Da!” pentru totdeauna, ei trebuie sa isi pastreze calmul si sa ia toate deciziile impreuna.

De exemplu, cand vine vorba despre locatia pentru petrecerea de nunta, Palatul Noblesse este o alegere minunata! Este vorba despre o cladire situata in inima Capitalei, foarte aproape de Piata Universitatii, care este accesibila din orice directie. Viitorii miri pot descoperi in acest articol care sunt motivele pentru care merita sa isi organizeze nunta aici, astfel incat sa-si contureze propria poveste!

O locatie de poveste

Cu o arhitectura impresionanta, renovat cu grija si atentie, superbul palat Noblesse este unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti in care tinerii se bucura alaturi de cele mai importante persoane din viata lor de un moment unic! Este vorba despre o cladire care a fost ridicata la sfarsitul secolului al XIX-lea, in anul 1881 si care a cunoscut o perioada de renovare importanta, datorita careia astazi palatul se ridica semet in inima Bucurestiului! Palatul se face remarcat prin stilul si eleganta care il caracterizeaza, avand incaperi spatioase, largi si frumoase, in care tehnologia si piesele de mobilier moderne au fost incorporate cu bun gust, astfel incat sa nu existe o discrepanta intre vremurile de odinioara si prezent!

Palatul Noblesse dispune de o gradina minunata!

Un alt motiv pentru care tinerii trebuie sa ia in considerare Palatul Noblesse atunci cand isi organizeaza nunta este ca aici se pot bucura inclusiv de superba gradina! Micuta, dar cocheta si extrem de interesant amenajata, gradina poate fi folosita drept cadrul perfect pentru sedinta foto de nunta si, in acelasi timp poate reprezenta locul in care invitatii de la petrecere se pot bucura de aer curat pentru cateva momente, atunci cand obosesc pe ringul de dans!

Organizatori de exceptie

Viitorii miri au nevoie de tot sprijinul posibil pentru ca cel mai important eveniment din viata lor sa iasa asa cum isi doresc. Organizatorii Noblesse le stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii care mai de care mai interesante, astfel incat tinerii sa fie relaxati in timpul petrecerii si sa aiba certitudinea ca invitatii lor vor fi foarte bine ingrijiti.

Bucate pregatite de chefi de top

In ceea ce priveste meniurile care sunt create pentru nuntile de la palat, ele sunt pregatite de bucatari de top, care stiu cum sa manuiasca ingredientele, astfel incat sa le puna frumos si interesant in valoare. Toate preparatele sunt realizate din produse proaspete, de calitate si au un design extrem de apetisant!

Viitorii miri merita sa se bucure de o zi speciala, in care totul sa fie perfect si in care sa nu fie nevoiti sa isi faca griji! Alegand sa isi organizeze nunta la unul dintre cele mai frumoase palate din Bucuresti, tinerii fac o alegere minunata si, cu siguranta vor fi incantati de ea pana la sfarsit!

Ultimele articole

Explorați mai mult