19.7 C
București
AcasăLifestyleAlbirea dintilor cu ajutorul benzilor depaseste asteptarile clientilor

Albirea dintilor cu ajutorul benzilor depaseste asteptarile clientilor

Toata lumea isi doreste un zambet alb, imaculat, de la cei mai tineri pana la cei mai varstnici pacienti ai cabinetelor stomatologice. Din pacate, pretul unei albiri dentare in cadrul unui cabinet stomatologic depeseste cu mult asteptarile si posibilitatile financiare ale pacientilor.

In loc sa dea cateva sute de euro pe o sedinta de albire a dintilor, pacientii prefera sa plateasca cateva zeci sau sute de lei pe Crest Whitestrips, faimoasele benzi de albire a dintilor folosite de oameni din intreaga lume.

Pot afecta benzile de albire sanatatea dintilor?

Cei mai multi pacienti se intreaba daca benzile de albire le afecteaza sanatatea dintilor, daca gingiile au de suferit su daca apare fenomenul de retractie gingivala, daca smaltul este afectat si subtiat si mai ales, daca isi pierd dintii in urma folosirii repetate a benzilor. Raspunsul la toate aceste intrebari este categoric unul negativ.

Benzile Crest Whitestrips de albire a dintilor reprezinta o solutie excelenta de albire dentara, reprezentand o alternativa mult mai ieftina si mai eficienta la albirea dentara din cabinetul stomatologic.

In fond, substanta folosita la albirea dintilor este aceeasi. Este vorba de peroxidul de hidrogen, folosit in cantitate suficient de mica incat sa nu afecteze smaltul dintilor si in cantitate suficient de mare pentru a realiza o albire spectaculoasa.

Benzile de albire a dintilor pot fi folosite in orice perioada a anului, conform recomandarilor de pe pachet sau de pe instructiuni. De asemenea, aceste benzi nu numai ca sunt cunoscute in intreaga lume, dar sunt testate si de-a lungul timpului nu s-a inregistrat nimic negativ din partea utilizatorilor.

Albire dentara la nivel profesional – benzile Crest Whitestrips

Unii utilizatori se tem ca benzile de albire a dintilor nu numai ca nu sunt eficiente, ci si ca vor aluneca de pe dinti la fel cum se intampla in cazul benzilor de slaba calitate ce pot fi gasite in magazine, in farmacii sau in plafaruri.

Adevarul este ca benzile de albire Crest Whitestrips sunt extrem de eficiente si nu aluneca, se fixeaza perfect si utilizatorul beneficiaza de o indepartare curata.

Albirea dentara folosind benzile Crest Whitestrips are un efect garantat de pana la opt-12 luni pentru tratamentul complet. Satisfactia clientilor este garantata si este exprimata in review-urile acestora online si in rezultatele vizibile dupa numai cateva luni de folosire.

Acesti plasturi ce au in componenta agentul de albire folosit de profesionisti in cabinetele dentare nu afecteaza structura si smaltul dintilor si mai au un avantaj. Avantajul face referire la faptul ca benzile pot fi folosite oriunde, la dus, in drum spre munca, in masina, la Tv sau in timp ce utilizatorii practica activitati simple.

Produsul se foloseste o data pe zi, timp de 30 de minute, nu lasa un gust neplacut, nu incurca in niciun fel activitatea utilizatorilor si, pentru un efect cat mai bun, este recomandat ca acestia sa nu se spele pe dinti inainte de aplicare. Folosite in tandem cu apa de gura Crest si cu pasta de dinti, benzile de albire dau rezultate spectaculoase.

Ultimele articole

Explorați mai mult