21.6 C
București
AcasăLifestyleGhid de utilizare: Unghii false

Ghid de utilizare: Unghii false

Unghiile false sunt solutia potrivita atunci cand marimea unghilor naturale nu este conform dorintelor fiecarei femei. Sunt usor de aplicat, accesibile oricui si asigura o manichiura impresionanta de fiecare data. Chiar daca majoritatea femeilor considera ca pot beneficia de unghii false doar la un salon profesional, realitatea pare sa demonstreze cu totul altceva.

Tipsurile, asa cum mai sunt numite unghiile false, pot fi aplicate acasa, simplu si usor. In primul rand, oricine doreste sa isi faca manichiura acasa, are nevoie de un kit de unghii false. Acesta contine, in general, o lampa LED, o pila profesionala, un primer, base coat si top coat, geluri acrilice sau oje semipermante si unghii false. Lampa LED se foloseste pentru a accelera procesul de uscare al gelului acrilic/ojei semipermanente. Pila se utilizeaza pentru a indrepta sau rotunji capetele unghiilor, iar primerul pentru a permite aderarea gelului acrilic pe unghie. Despre base coat si top coat putem spune ca se utilizeaza pentru a creste aderenta gelului acrilic si pentru a prelungi rezistenta acestuia. Gelurile acrilice si ojele semipermanente sunt disponibile in diverse culori si sunt folosite pentru a pastra manichiura fresh o perioada mai lunga de timp. Unghiile false pot fi folosite la nevoie, pentru a reda unghiilor o alta forma decat cea naturala.

MODUL DE APLICARE AL UNGHIILOR FALSE – PASI SIMPLI DE RESPECTAT PENTRU O MANICHIURA PERFECTA

Dupa obtinerea unui kit pentru unghii false, se poate incepe procesul de aplicare al unghiilor false. Sunt cativa pasi care trebuie urmati pentru un rezultat cat mai bun. Astfel:

  1. Se curata unghiile de orice urma de lac de unghii de la Cupio sau alt tip.
  2. Cu ajutorul unei pile de duritate mica se indeparteaza luciul unghiilor. Pila trebuie dezinfectata intotdeauna inainte de utilizare.
  3. Praful rezultat in urma pilirii se indeparteaza cu ajutorul unui disc demachiant umed.
  4. Se alege din kitul de unghii false acele tipsuri care se potrivesc unghiilor tale. In mod normal, sunt numerotate, pentru o identificare mai rapida. Dupa ce s-au ales unghiile false potrivite, se pun peste unghiile naturale pentru a observa daca este necesar sa fie pilite, pentru a se obtine marimea potrivita.
  5. Se aplica o cantitate mica de lipici pe unghia naturala si pe partea inferioara a unghiei false.
  6. Unghia falsa se aplica pe unghia naturala si se apasa aproximativ 15 secunde pentru a inlatura orice bula de aer.
  7. Dupa aplicarea unghiilor false, se aplica un strat de primer, pentru a imbunatati aderarea ojei sau gelului acrilic pe unghia falsa.
  8. Se aplica oja semipermanenta, gelul acrilic sau lacul de unghii de la Cupio, in culoarea preferata.
  9. In final, se aplica un strat de top coat, pentru a creste rezistenta unghiilor.

Pentru o manichiura cat mai reusita, se recomanda utilizarea unor produse de calitate. Respectand cu strictete fiecare pas in parte, oricine poate avea o manichiura perfecta, ca la salon, in orice moment. Chiar daca rezultatul primei incercari nu va fi conform asteptarilor, prin multa practica, rezultatele dorite nu vor ezita sa apara!

Ultimele articole

Explorați mai mult