32.8 C
București
AcasăEconomieÎmprumut cu actul de identitate

Împrumut cu actul de identitate

Buletinul nu trebuie să îți lipsească din buzunar, mai ales că știi că te poate ajuta să obții foarte rapid bani cu împrumut. În trecut, creditul cu buletinul le-ai permis multor români să se bucure de o serie de avantaje, fiind folosit în special pentru achiziția de bunuri electrocasnice.

Astăzi, conceptul de împrumut cu cartea de identitate îți permite să obții bani mult mai rapid decât orice alt tip de credit. În plus, nu ai nevoie decât de o documentație minimă, iar timpul de aprobare a unui împrumut este foarte scurt (până la 24 de ore).

Ce înseamnă credit cu cartea de identitate?

Forma cea mai simplă de creditare, fără solicitarea unor acte legate de venitul realizat și cu verificare extrem de rapidă a solicitării. Sunt acordate de către societățile ifn (companii nebancare înregistrate în Registrul Special al BNR), instituții ce sunt monitorizate de către organismul central bancar din România (Banca Națională).

Acest lucru înseamnă că sunt împrumuturi legale și care ajută la consolidarea istoricului de credit al aplicantului. Iată care sunt câteva dintre beneficiile puse la dispoziție unui client de către un împrumut cu buletinul:

  • Se acordă în sistem de aprobare accelerată – maxim 24-48 de ore;
  • Se oferă bani împrumut doar pe baza unei copii a cărții de identitate;
  • Se aplică online – timp economisit, accesibil din oricare zonă a țării, libertate de a solicita banii la orice oră (cererea va fi analizată în ziua următoare);
  • Nivel de accesibilitate ridicat – este un tip de împrumut care le permite să aplice atât persoanelor cu venituri mici, cât și celor care au restanțe ori figurează în Biroul de Credit;
  • Sunt acceptate multiple forme de venituri – în afara salariului și a pensiei, pot aplica și cei cu indemnizații de șomaj, maternitate, venituri obținute din cedarea folosinței unor bunuri imobile sau din drepturile de autor, din activități independente și multe altele);
  • Oferă unul dintre cele mai ridicate niveluri de aprobare de pe piață de creditare – fiind vorba despre sume de bani mici, dar și de condiții de acordare cu o flexibilitate ridicată, cererile de împrumut se aprobă nu doar rapid, ci și într-un număr foarte crescut.

Descoperă și tu avantajele oferite de noul tip de credit cu buletinul! Aplică acum și bucură-te de bani mai repede decât crezi că este posibil.

Ultimele articole

Explorați mai mult