21.6 C
București
AcasăLifestylePetreci sărbătorile de iarnă la munte? Ce să pui în bagaj

Petreci sărbătorile de iarnă la munte? Ce să pui în bagaj

Pentru că a început numărătoarea inversă până la Crăciun și Revelion, probabil te gândești unde vei petrece sărbătorile de iarnă. Ieșirile la munte sunt printre preferatele tuturor în timpul iernii! Opțiunile turistice sunt numeroase, astfel încât să te bucuri de magia sărbătorilor fără să fii nevoit să pleci din țară.

Dacă ai stabilit vacanța la munte, tot ce mai ai de făcut este bagajul! Asigură-te că nu uiți nimic acasă și pregătește-ți valiza, care trebuie să conțină următoarele obiecte!

Articole vestimentare călduroase

Indiferent de gen, atunci când pleci la munte, te gândești la hainele de care ai nevoie. Nu exagera, astfel încât să nu îți iei la tine articole pe care nu ajungi să le porți. Alege-ți îmbrăcămintea în funcție de numărul de zile și de activitățile pe care le vei desfășura în vacanța la munte.

Atâta timp cât îți stabilești ținutele de zi cu zi, ești sigur că nu rămâi fără haine. Atunci când pregătești bagajul, alege piesele care îți oferă confortul necesar – șosetele groase, pijamalele călduroase, puloverele, pantalonii, fularele sunt doar câteva dintre articolele care nu trebuie să-ți lipsească din valiza de vacanță.

Dacă petreci Crăciunul sau Revelionul la un restaurant din incinta hotelului în care ești cazat, ia cu tine o rochie elegantă sau un costum croit impecabil, în funcție de caz.

Încălțări potrivite

În afară de hainele potrivite pentru munte, ai nevoie și de încălțăminte comodă. Ia cu tine modele de cizme de damă, ghete sau bocanci, potrivite pentru ținutele zilnice. Totodată, nu uita să incluzi clăparii pentru ski, dacă vrei să te bucuri de sporturile de iarnă în timpul vacanței.

Produse cosmetice hidratante

Într-o vacanță la munte, nu poți pleca fără produsele tale preferate de îngrijire. În afară de gel de duș, pastă de dinți, deodorant, șampon și măști de păr, ai nevoie de produse care să-ți asigure hidratarea pielii.

Include în bagaj crema hidratantă pentru față, pentru că aerul rece de munte îți poate afecta tenul, untul de corp și balsamul de buze, care te ajută să ai o piele catifelată pe tot parcursul vacanței.

Ultimele articole

Explorați mai mult