19.7 C
București
AcasăLifestyleProceduri pentru look impecabil - cu Stailer la salon de masaj anticelulitic...

Proceduri pentru look impecabil – cu Stailer la salon de masaj anticelulitic în București

Doamnele și domnișoarele în mod special sunt mari consumatoare în ceea ce privește serviciile de hair and beauty. Nu vorbim despre servicii ocazionale, ci de cele repetate cu frecvență lunară spre exemplu. Merg atât de des la salon încât consideră că au acest atu al faptului că le cunosc pe cele care prestează serviciile din saloane. 

Este însă cu mult mai ușor să își facă programările dorite printr-o aplicație sau platformă. Pe  numele său Stailer, această metodă de programare este tot mai des îmbrățișată de publicul larg. Fie că este în căutare de salon de masaj anticelulitic in Bucuresti sau de salon unde să își facă o schimbare de look, oricine poate realiza o programare cu mult mai ușor.

Digitalizarea este aici – sunteți pregătiți?

Lăsăm în urmă metodele clasice de programare și ne orientăm spre modernism. Din nevoia de a găsi soluții rapide a apărut și Stailer. Dacă transfer de resurse financiare facem destul de ușor dintr-un cont în altul, dacă avem la îndemână soluții fast pentru orice, de ce nu am avea una și în ceea ce privește sistemul de programare?

Saloanele se bucură deopotrivă de astfel de metodă, întrucât nu mai au nevoie de personal dedicat doar recepției, ocupat cu preluarea apelurilor. Așadar, independent de prezența acestuia în locație, oricine își poate face o programare la salon. Confirmarea vine de îndată și în plus nimic nu costă pe utilizator. Stailer oferă acces gratuit! 

Proceduri preferate în sezon rece, pentru un look impecabil în perioada caldă a anului 

Iarna este perioada potrivită pentru a urma ședințele de epilare definitivă spre exemplu, evitând astfel expunerea la soare, contraindicată de altfel. Până la perioada caldă a anului pielea se reface și ședințele de epilarea definitivă se încheie. De asemenea, sunt preferate ședințele de masaj și tratamente anticelulită. 

Efectul de coajă de portocală se vede și sub haine, dacă situația este avansată. Cu atât mai mult când vorbim despre hainele subțiri. Nu este de mirare că cele preocupate să arate impecabil vara încep din sezonul rece diverse proceduri. 

Indiferent că vorbim despre acestea sau altele, despre servicii ocazionale cum ar fi a găsi un make up artist din Bucuresti sau alte orașe cu toții putem beneficia de avantajele de utilizare a platformei Stailer. 

Iată cât de ușor poate fi efectuată o programare 

Timpul nu ne permite să facem atât de multe pe câte ne-am dori. Nu putem însă renunța la confort. Stailer însă nu presupune vreun efort sau vreun cost. Totul este gratuit. După accesarea paginii oficiale sau în aplicație vor fi setate căutările în funcție de nevoi: dată, oră, pentru cine și în ce oraș, precum și salonul dorit. Stailer este activ în peste 40 de orașe din țară și va filtra căutările, afișând imediat saloanele care corespund cu preferințele. 

O programare poate fi făcută indiferent dacă există sau nu un cont de utilizator. Este simplu, rapid și gratuit și implică confirmări. Din aplicație sau cont sunt însă ceva mai multe setări permise. Detalii în pagina oficială. 

Contact: support@stailer.ro

Ultimele articole

Explorați mai mult