19.7 C
București
AcasăGadgetProduse de calitate, in exclusivitate la Quickmobile

Produse de calitate, in exclusivitate la Quickmobile

Traim intr-o perioada in care oricine poate avea acces la tehnologie si la informatie. Dispozitivele si gadgeturile sunt destul de accesibile, usor de procurat si cu un pret bun. Acestea ne ajuta zi de zi sa ne ducem la bun sfarsit anumite sarcini mult mai usor, chiar si din confortul propriei locuinte.

Avand in vedere ca in ultimii 2 ani am fost cu totii afectati de pandemia de Covid-19, multe business-uri au avut de suferit insa, au existat si afaceri care au reusit sa isi desfasoare activitatile in mod normal, prin posibilitatea ca angajatii sa realizeze sarcinile de acasa. De la un caz la altul, fiecare angajat are nevoie de un anumit mediu de lucru si de anumite dispozitive insa principale raman desktopurile si laptopurile. Totodata, in functie de aplicatiile cu care se lucreaza, este nevoie si de un sistem mai performant. 

In magazinul Quickmobile avem la dispozitie doua noi modele Apple MacBook, in exclusivitate. MacBook Pro 16 2021 si respectiv MacBook Pro 14 2021 sunt cele mai bune unelte pentru utilizatorii experimentati care au nevoie de cele mai bune configuratii hardware precum si de calitate audio si video de top.

Aceste notebook-uri sunt destinare oricarui tip de sarcina, de la aplicatii office pana la programe de editare, optimizare, proiectare. Dispun atat de procesoare si placi video puternice si rapide cat si de memorie RAM si spatiu de stocare foarte mari astfel incat si aplicatiile de multi-tasking sa functioneze perfect. Pe pagina destinata lor din magazinul Quickmobile putem gasi toate informatiile necesare despre acestea. 

Un alt plus al acestor dispozitive este faptul ca au incluse numeroase porturi de intrare si iesire astfel incat, putem conecta la ele o varietate de dispozitive desi in multe cazuri putem face asta si remote, prin wireless. Daca totusi este vorba de exemplu despre monitoare, aici prezenta mai multor porturi este binevenita.

Si pentru ca tot am mentionat sarcinile si aplicatiile de editare audio/video, desi sistemul de difuzoare al fiecaruia din cele doua MacBook-uri mentionate este puternic si performant, sunt cazuri in care este mai bine sa utilizam un set de casti, acestea oferindu-ne diverse avantaje. Si ce poate fi mai bun decat un set de casti Apple AirPods 3, noul varf de gama al seriei si un alt produs pe care il gasim in exclusivitate in magazinul Quickmobile.

Datorita tehnologiilor prin care sunetul se aude mai clar si mai puternic si prin care sunetele din exterior sunt eliminate, putem lucra fara probleme. Totodata, le putem utiliza la fel de bine si in alte aplicatii precum vizionarea unui film fara a-i deranja pe cei din jur, muzica, conversatii atat pe telefon cat si pe laptop sau PC si chiar si pentru gaming, oferind in fiecare caz o experienta imersiva.

Alaturi de un MacBook Pro 14 2021, care ne ofera o imagine incredibil de clara si reala, sunetul oferit de aceste casti ne va duce cu adevarat in viitor. Mai ales ca sunt optimizare pentru o conectare perfecta cu aceste dispozitive precum si cu multe altele din gama Apple, vom avea de fiecare data cele mai bune optiuni.

Ultimele articole

Explorați mai mult