3.8 C
București
AcasăITTendințe Dynamics 365

Tendințe Dynamics 365

Dynamics 365 folosește soluții pentru a muta aplicații și caracteristici de la o companie la alta sau pentru a aplica un set de personalizări aplicațiilor existente. O soluție poate conține una sau mai multe aplicații, precum și alte componente, cum ar fi sitemap-uri, entități, procese, resurse web, seturi de parametri și multe altele. Soluțiile pot fi obținute de la AppSource sau de la un furnizor independent de software. O soluție este un fișier pe care îl poți importa în mediul tău ca aplicație sau poți aplica un set de setări unei aplicații existente.

În 2021, în Dynamics 365 au apărut multe inovații interesante, dintre care multe nu și-au atins încă potențialul maxim. 

Trend 1 – AI, Trend lent, dar puternic

AI este o tendință promițătoare de cel puțin 30 de ani. Se aude că AI va fi următorul lucru important – iar și iar. Pe măsură ce intrăm în 2021, a venit timpul să îți dai seama că AI nu este o mare tendință explozivă – este mai degrabă o tendință în continuă creștere, care intră din ce în ce mai mult în domenii din viața noastră de zi cu zi. În prezent, se pot observa îmbunătățiri semnificative în viziunea automată, recunoașterea automată a vorbirii (ASR) și procesarea limbajului natural (NLP), care vor face mai ușoară structurarea datelor nestructurate, precum imagini sau e-mail.

Tendința 2 – utilizezi o blocare pentru a verifica autenticitatea unui document

Emoționant și futurist, Blockchain este un cuvânt cheie de câțiva ani. Majoritatea oamenilor o asociază cu o criptomonedă precum Bitcoin. Pe măsură ce utilizarea Blockchain se dezvoltă în 2021, experții prezic că vor fi mai puține despre criptomonedă și mai multe despre utilizarea acesteia în scopuri complet diferite: pentru a dovedi autenticitatea documentului. Când utilizezi tehnologia Blockchain distribuită și caracteristicile de securitate pentru a dovedi că un document este intact, înseamnă că ai date fiabile pe care să îți bazezi deciziile strategice de afaceri. 

Tendința 3 – Integrarea cu echipele Microsoft pentru o experiență mai bună a utilizatorului

Echipele Microsoft au devenit omniprezente, datorită în mare măsură, nevoii de lucru la distanță și evenimente la distanță. Nici măcar Microsoft nu ar fi ghicit că acest lucru va ajunge la 115 milioane de utilizatori activi zilnic, așa cum a fost în octombrie 2020.

Tendința este că Dynamics 365 se integrează din ce în ce mai mult cu Teams. În prezent ai o aplicație Dynamics 365 disponibilă pentru echipe. În plus față de utilizarea normală a aplicației, poți obține informațiile de care ai nevoie și poți accesa și înregistrările aplicației pentru achiziționarea clienților prin adăugarea unei file Dynamics 365 la canalul tău. Astfel, poți colabora cu echipa ta la una sau mai multe înregistrări (conturi, contacte, oportunități și multe altele).

Ultimele articole

Explorați mai mult