19.5 C
București
AcasăCumparaturi OnlineVrei să îţi confirmi bănuielile legate de modul în care se poartă...

Vrei să îţi confirmi bănuielile legate de modul în care se poartă bonă cu copilul tău? Investeşte în camere spion ce pot fi ascunse în jucării sau în camera copilului!

A găsi o bonă bună este o adevărată provocare într-o societate în care tot mai multe fete tinere sau femei în vârstă vor să aibă grijă de copii, cu sau fără carte de muncă şi puţine au calificare, cursuri şi experienţa în acest sens. Din păcate, tot mai multe bone practică această meserie pentru bani, lejeritatea programului şi nu de plăcere sau pentru că le plac copiii sau au o chemare în acest sens.

Părinţii care vor să se convingă că au făcut cea mai bună alegere, cei care observă un comportament ciudat al copiilor sau nu sunt convinşi că bonă se comporta bine cu cei mici şi atunci când rămâne singură cu aceştia, pot investi în camere spion pe care să le insereze în jucăriile pe care copiii le poartă peste tot şi în obiectele din camera copilului. Astfel, îşi vor face o părere privind comportamentul natural al bonei în prezenţa copiilor.

Comportamente ale copiilor care dau de bănuit părinţilor asupra comportamentului bonelor

Părinţii copiilor care îi lasă pe cei mici pe “mâini bune” cu bone care  nu fac parte din cercul de cunoştinţe sau de prieteni, care nu ştiu nimic despre persoana care le calcă pragul şi care stă cu copilul lor ore în şir zilnic, trebuie să îşi pună întrebări dacă:

·  cei mici se sperie la auzul că vor fi lăsaţi cu bonele o perioadă mai lungă de timp;

·  copiii au un comportament schimbat, sunt mai temători, mai timizi şi mai închişi;

·  bonele nu îi lasă pe părinţi să vorbească cu copiii lor la telefon pe timpul zilei susţinând că dorm;

·  copiii par mereu letargici;

·  apar semne ciudate pe corpul copiilor a căror explicaţie nu este foarte clară;

·  vecinii raportează părinţilor că se aud ţipete din locuință în absenţa lor;

·  observă o scădere în greutate a copiilor;

·  observă o lipsă de interes pentru hobby-urile sau activităţile care le făceau plăcere copiilor;

·  bonele au un istoric negativ sau nu au recomandări din partea altor angajatori.

Cum poţi descoperi adevăratul comportament al bonelor în prezenţa copiilor?

Pentru a descoperi adevăratul comportament pe care îl au bonele când rămân doar cele cu copiii, este necesar ca părinţii să investească în camere spion. Acestea pot fi amplasate atât în jucăriile dragi ale copiilor, pe care cei mici le iau peste tot, inclusiv la plimbare, cât şi în diferite obiecte din camera copilului şi living sau din spaţiile în care copiii îşi petrec cel mai mult timp.

Fără doar şi poate, aceste dispozitive se vor dovedi de un real folos pentru părinţii care nu au încredere în bonele angajate sau care observă un comportament ciudat al acestora. este important ca înainte de a angaja o bonă, părinţii să ceară recomandări, să pună accent pe experienţa bonei, să stabilească un program în care aceasta trebuie să se încadreze şi să aleagă fetele nefumătoare, cu drag de copii.

Ultimele articole

Explorați mai mult