19.7 C
București
AcasăFun5 obiecte de care ai nevoie daca esti pasionat de airsoft

5 obiecte de care ai nevoie daca esti pasionat de airsoft

Airsoftul este un joc de strategie si lupta. Aici doua tabere adverse folosesc echipament asemanator cu cel din realitate si reusesc sa reproduca lupte reale, bazate pe strategii imprumutate din regulile de razboi. Una dintre tabere trebuie sa castige. Pentru acest lucru este important sa exista pusti, pistoale si accesorii de cea mai buna calitate. Poti cumpara totul dintr-un magazin airsoft care sa te ajute sa ate aprovizionezi cu replici foarte bine realizate. 

Iata care sunt cele 5 tipuri de obiecte de care ai nevoie daca esti pasionat de airsoft:

Pusti, mitraliere

Poti sa cumperi pusti care imita foarte bine pustile de asalt. Design-ul este bine realizat si exprienta ta este cat se poate de reala atunci cand te bucuri de momentele tale de petrecere a timpului liber. De aceea este important sa vezi care sunt toate optiunile pe care le ai si sa alegi cele mai bune solutii pentru spatiile amenajate corespunzator. Te poti interesa de arme airsoft de calitate superioara la Dakka. 

Un exemplu in acest sens poate sa fie Pusca airsoft Amoeba AM-001 1.5 J Negru, care se bazeaza pe structura si design-ul initial al pustilor de asalt care sunt AR. Este folosita in scenarii de tip CQB si este preferata celor care doresc o dimensiune compacta a pustii utilizate. 

Daca esti pasionat de airsoft poti sa te bucuri de utilizarea unui pistol care imita foarte bine un model real

Este important sa exprimentezi si pasiunea tragerii cu o replica a unui pistol. Asadar, poti folosi un Pistol AWCustom VX9 mod 21 J Green Gas cu Recul de Metal/Polimer Negru. Acesta este foarte bine realizat din materiale de calitate. 

Este obligatoriu sa ai ochelari, masca, imbracaminte care sa simuleze zone de lupta reale. 

Pentru a fi foarte bine protejat si pentru a intra in atmosfera de lupta, ai nevoie de echipamente de protectie si de haine specifice. 

Poti folosi oricand anumite accesorii care te vor proteja mai mult

Aceste accesorii importante pentru tine pot sa fie de tipul genunchierelor, cotierelor sau vestelor tactice. Poti sa cumperi si rucsac special si sa ai parte de un echipament complet, care te va face sa te simti in siguranta pe campul de lupta amenajat. 

Echipele adverse pot avea diverse tipuri de accesorii care sunt utile si tu nu trebuie sa fii mai prejos. Poti gasi orice ai nevoie la magazinul Dakka.ro. Aici toate obiectele sunt destinate pasionatilor de airsoft si te ajuta sa ai o experienta cat mai aproape de realitate. 

Ultimele articole

Explorați mai mult