32.8 C
București
AcasăLifestyleCe rochie de mireasa sa alegi in acest an?

Ce rochie de mireasa sa alegi in acest an?

Daca anul care tocmai a inceput este pentru tine unul cu o semnificatie speciala, cel in care iti vei uni destinul cu alesul inimii tale, fie ca deja ati stabilit data fericitului eveniment, fie urmeaza in curand sa decideti acest lucru, cu siguranta un punct central al preocuparilor tale va fi alegerea celei mai potrivite rochii de mireasa pentru tine.

Si este firesc sa se intample asa, pentru ca dintotdeauna mireasa se va afla in centrul  atentiei tuturor celor prezenti la acest eveniment dedicat ei si celui care ii va deveni sot.

Dincolo de emotiile greu de ocolit, de preocuparile si dorinta de a vedea ca totul sa se desfasoara fara cusur, potrivit organizarii din timp si in detaliu a nuntii, fiecare mireasa isi doreste ca aparitai ei in rochia de la nunta sa fie una cu adevarat minunata, sa vada in privirea alesului sau incantare si mandrie, dar si admiratia celor prezenti la eveniment. Si cum fiecare an vine cu propriile tendinte in ceea ce priveste vestimentatia si implicit si rochiile de mireasa, poti tine cont in alegerea modelului si de ceea ce creatorii de moda aduc nou in aceasta privinta pentru actualul sezon al nuntilor.

Iar principalele directii in acest sens se refera fie la modelele de rochii de mireasa inspirate de nunta regala din Anglia din vara anului trecut, caracter minimalist pentru rochii, accente florale, nuante metalizate pentru materialul rochiei,  modele asimetrice si modele extravagante, indraznete, pline de creativitate si nonconformism. Iar daca din tendintele modei ai ales cateva elemente care te pot defini, mai sunt si alte aspecte care pot cantari semnificativ in alegerea finala a modelului preferat.

Ce criterii conteaza pentru a lua decizia cea mai buna?

Invariabil, vei incepe sa treci in revista o multitudine de colectii noi cu rochii de mireasa si vei constata ca, indiferent de cat de pretentioasa ai fi, nu se poate sa nu starui asupra mai multor modele care te-au fermecat. Si pentru ca iti trebuie cateva argumente care sa te convinga in favoarea unuia sau a altuia dintre modelele de rochii de mireasa care te-au cucerit, tine cont de caracteristicile spatiului in care va avea loc nunta, daca este vorba despre un local luxos, vast, fie unul mai mic, cochet, un spatiu atipic sau pur si simplu in aer liber, pentru ca fiecare varianta va implica un anumit tip de rochie.

De asemenea, anotimpul in care are loc nunta, numarul mare sau dimpotriva restrans al listei cu invitati la fericitul eveniment, optarea pentru o anumita tematica a nuntii, alaturi de tipul de mireasa de care doresti sa fii, una boema, romantica, igenua, extravaganta, indrazneata, toate acestea te vor ajuta sa alegi cea mai potrivita rochie in care sa stralucesti la acest eveniment unic in viata ta.

Ultimele articole

Explorați mai mult