32.8 C
București
AcasăCadouriCeara auto, care sunt beneficiile acesteia

Ceara auto, care sunt beneficiile acesteia

Doresti sa obtii o stralucire ca cea pe care o vezi in showroom-uri pentru masina ta ? Vrei sa te asiguri ca este ceea ce iti doresti facut de mana ta ? Stiu ca timpul este cel mai pretios dar al tau. Cu toate acestea, folosind produsele potrivite pentru ingrjirea autotorismului ai nevoie de o fractiune din acest dar pentru o transformare completa a masinii tale.

Pregatirea masinii pentru ceruire

  1. Inlatura murdaria si praful – După o spalare prompta cu produse specializate pentru a îndeparta murdaria foloseste multa apa pentru a indeparta orice urma de spuma.
  2. Poliseaza suprafata masinii si incearca sa indepartazei imperfectiunile vopselei. Foloseste un produs bun daca observi zgarieturi usoare.

Beneficii ceara auto

  • Ceara auto protejeaza acel strat proaspat iesit la iveala.
  • Folosita corect si aplicata corect, va actiona ca un strat de protectie pentru masina ta si ii va oferi un aspect lucios si nou, indiferent de varsta vehiculului.
  • In cele din urma, poate reduce cu totul nevoia sau frecventa lustruirii masinii.

Cele mai bune conditii pentru a aplica ceara auto

În primul rand, nu o aplica in lumina directa a soarelui sau in conditii de înghet. Ceara auto functionează cel mai bine atunci cand este utilizata la temperatura optima si rece. Asa ca, aplic-o la umbra intr-o zi de vara sau intr-un garaj intr-o zi de iarna. Se recomanda aplicarea intr-un gara, indiferent de anotimp, pentru a se evita contaminarea cu excremente de pasari. Astfel eviti si alte situatii poate mai neplacute.

Ce tip de ceara sa utilizezi ?

Ceara vine sub diferite forme, cele mai populare fiind spray-uri, lichide si paste:

  • Ceara spray este in general cea mai rapida forma de aplicare. Asigura-te ca agiti bine sticla mai intai.
  • Ceara de tip pasta tinde sa fie mai greu de aplicat, prin urmare, iti ia mai mult timp, dar ofera rezultate mai îndelungate.
  • Ceara lichida se afla undeva la mijloc in ceea ce priveste efortul versus rezultate. La fel ca la ceara spray, nu uita sa agiti bine mai intai.

Ce faci dupa ce termini de aplicat ceara ?

Folosind o laveta microfibre sau orice alta carpa moale, inlatura ceara de pe suprafata mașinii. Incepe prin aplicarea unei presiuni usoare pe carpa si foloseste o miscare circulara pentru a indeparta cea mai mare parte a cearei. Odata ce ceara vizibila a disparut, poti slefui mașina folosind o miscare circulara rapida pentru a creste stralucirea si luciul vopselei. Dupa indepartarea acesteia, suprafata masinii tale ar trebui sa arate stralucitoare si lucioasa.

Este foarte bine pentru masina ta sa aplici ceara de doua ori pe an chiar daca este ea noua sau veche. Daca ti-ai cumparat o masina noua si doresti sa aplici ceara trebuie sa intrebi reprezentata auto despre acest lucru. Ei iti vor spune momentul si modul in care a fost vopsita masina si daca poti aplica ceara imediat dupa ce o iei sau este nevoie sa astepti cateva luni de zile. Intreaba acest lucru. Este foarte important!

Ultimele articole

Explorați mai mult