19.7 C
București
AcasăAfaceriObtine finantare rapida pentru firma ta cu Omnicredit

Obtine finantare rapida pentru firma ta cu Omnicredit

Acele companii sau firme ce se afla in impas financiar si au nevoie de o sursa de venit cat mai urgenta pentru a se putea mentine pe linia de plutire, au posibilitatea de a beneficia de solutia ideala. La Omnicredit gasesc variante de creditare cat mai avantajoase pentru bugetele lor, dat fiind faptul ca pot intra in posesia unor sume impresionante de bani chiar in ziua aplicarii la serviciul respectiv. Solicitand un credit pentru firme de pe platforma noastra, poti semna un contract prin care te angajezi sa returnezi in maximum 12 luni sume de pana la 250.000 de lei, cu dobanda minima. Astfel ca presiunile financiare sau ideile de investitii nu mai reprezinta o problema fara rezolvare. Cu Omnicredit ai sansa de a materializa orice idee si de a achita fiecare datorie imediat ce aplici pentru finantarea special destinata problemei tale. 

De ce sa apelezi la Omnicredit?

In momentul in care banii datorati sau necesitati pentru anumite investitii depasesc sumele castigate, este nevoie de o sursa suplimentara de venit care sa va ajute sa va indepliniti cu brio scopurile. La Omnicredit vei gasi intotdeauna sprijin financiar materializat in diverse variante, printre care si cea de oferire de micro credite.

Colaborarea cu noi este cu atat mai eficienta cu cat serviciile noastre sunt cu preponderenta orientate catre client. Astfel ca, acesta poate beneficia de sume de pana la 250.000 de lei, cu dobanda extrem de mica, in raport cu valoarea obtinuta. Perioadele intre care se poate face imprumutul sunt de la una, pana la 12 luni, in timp ce intervalul sumei de imprumutat este cuprins intre minim 500 si maxim 250.000 de lei.

Avantajele colaborarii cu noi sunt multiple, dincolo de sumele vizate. Mai exacte, puteti obtine banii chiar in aceeasi zi in care aplicati pentru imprumut, in maxim 8 ore. 

De asemenea, nu cerem detalii cu privire la scopul pentru care aplicati la aceasta forma de finantare. Aveti libertatea de a directiona banii catre orice scop vizat, fara a fi limitati de prevederi contractuale. 

In plus, echipa de specialisti din spatele platformei este mereu disponibila spre a oferi informatii necesare si consultanta de specialitate tuturor celor care au nevoie de mai multe detalii in vederea alegerii unui tip de credit pentru firme. In acest mod, clientii au garantia ca vor lua cea mai buna decizie, in raport cu necesitatile pe care le prezinta la momentul semnarii contractului.

Este un tip de finantare pe termen lung, ceea ce inseamna ca va ofera timp sa va dezvoltati pe toate planurile, inainte de a fi nevoie sa returnati suma integrala. Plata se face lunar, esalonat, cu posibilitatea de a calcula in prealabil rata lunara, in functie de suma solicitata si perioada i care va angajati sa o returnati, la care se adauga si dobanda aferenta. 

Cum se obtine acest credit?

Consideram ca am implementat cea mai usoara si rapida metoda prin care  persoana juridica sa poata beneficia de un astfel de credit. Mai exact, este nevoie de crearea unui cont pe platforma Omnicredit, unde sa completati toate datele solicitate. Selectati suma dorita si perioada contractuala si trimiteti solicitarea spre analiza. Odata acceptata, puteti semna contractul iar noi va vom furniza banii in cont in aceeasi zi, sau imediat in ziua urmatoare.

Singura conditie ce trebuie indeplinita pentru a putea beneficia de micro creditarea Omnicredit este aceea ca firma declarata sa fi avut in ultimele 3 luni activitate economica. 

Desigur ca si afacerile la inceput de drum pot beneficia de acest serviciu, insa in acest caz este nevoie de o sedinta de consultanta cu specialistii din echipa Omnicredit. 

Ultimele articole

Explorați mai mult