21.6 C
București
AcasăCadouriCe trebuie să conțină un coș cadou de Paște și de unde...

Ce trebuie să conțină un coș cadou de Paște și de unde este cel mai convenabil să cumperi

Nu mai este mult timp și venirea primăverii va anunța apropierea uneia dintre cele mai importante sărbători din an în România – Paștele. În 2021, Paștele ortodox este în data de 2 mai, iar Paștele catolic se sărbătorește în data de 4 aprilie. Tot mai mulți români oferă coșuri cadou de Paște persoanelor dragi, în semn de apreciere și cu prilejul celebrării acestei sărbători creștine. Însă oferirea de coșuri cadou de Paște este foarte obișnuită și în mediul de afaceri, acolo unde companiile oferă astfel de cadouri de Paște angajaților, colaboratorilor, furnizorilor și clienților de top.

Un coș de Paște poate reprezenta cadoul perfect atât în plan personal, cât și în plan profesional. Este ideal când mergi în vizită la prieteni, părinți, bunici, nași, fini, dar și când ai nevoie de un cadou pentru la locul de muncă – de oferit unui șef sau altei persoane căreia dorești să îi arăți recunoștința. De asemenea, cosurile cadou de Paște sunt ideale inclusiv drept cadouri colective: se pot oferi superiorilor de la birou din partea întregii echipe sau unui profesor din partea elevilor săi (ca gest de apreciere a unei activități deosebite).

Poți să oferi un coș cadou de Paște inclusiv unui medic căreia îi ești recunoscător pentru o intervenție din trecut. Mereu oferirea de astfel de cadouri este un gest frumos, elegant. Chiar dacă alegi un cadou gourmet premium sau chiar de lux, fiind vorba despre un coș cadou, este un gest amical, apropiat, chiar familial, deci este acceptat la nivel social în mod pozitiv, fără implicații sensibile.

Coșul cadou ideal oferit de Paște trebuie să conține unul sau mai multe produse din categoria de băuturi alcoolice, de preferat whiskey, vin premium, vin spumant (chiar șampanie) sau lichior ori gin. De asemenea, vor exista cafea, ciocolată și alte dulciuri premium. Se mai pot adăuga produse tradiționale, precum cozonac sau panettone, precum și alte produse gourmet, toate de la branduri exclusiviste, ambalate premium și conținând doar ingrediente de calitate superioară. Caracterul festiv, deosebit, al coșului cadou este oferit pe de o parte de aceste produse, iar pe de altă parte de suportul în sine (coș, tăviță, cutie etc.) și de modul de ambalare, eventual de alte decorațiuni specifice.

Cel mai convenabil este să comanzi coșuri cadou de Paște de pe internet, din magazine online specializate. Specialistul în domeniu, cu experiență de peste 10 ani, este gourmetGIFT.ro, un e-shop care a crescut an de an și a devenit furnizor pentru multe companii de top din România. Acest brand oferă mereu colecții unice de coșuri cadou de Paște, așa se va întâmpla și în 2021. Cosurile cadou de Paste de la gourmetGIFT.ro pot fi comandate online atât de persoane fizice (fără a exista un nivel minim al comenzii), cât și de către firme care au nevoie de coșuri cadou gourmet pentru angajați și parteneri de afaceri.

Există variante pentru orice buget, iar livrarea se face rapid, prin curier, oriunde în România. Dacă este vorba despre comenzi mai mari, ideal este ca acestea să fie transmise cu cât mai mult timp înainte, pentru a exista garanția stocurilor suficiente. Raportul calitate / preț al unor astfel de coșuri cadou este mult peste cel de găsit în magazine generaliste sau în magazine din comerțul offline.

Ultimele articole

Explorați mai mult