Casa & Gradina

Cum alegi patul potrivit pentru tine?

Nu este suficient doar să te uiți la această piesă de mobilier indispensabil, patul, ca să îl și alegi imediat. Cât de confortabil va fi acesta depinde de mulți factori pe care trebuie să îi înțelegi înainte de a face efectiv o achiziție de care să te bucuri timp îndelungat. Cel mai bine ar fi ca să alegi unul dintre acele paturi tapițate de la Vimasleep.ro. Sunt ieftine, ergonomice și arată grozav. Plus că se realizează pe comandă!

Un pat tapițat nu este atât de scump pe cât ai crede! 

Știai că prezența unui pat tapițat într-o casă este un semn al bogăției? Aceasta nu este o întrebare retorică. Paturile moi au fost mult timp un obiect de lux, până când au devenit piese de mobilier accesibil, care poate fi găsit în multe locuințe.

Prețul acestor paturi capitonate era până nu demult egal cu costul paturilor din lemn masiv, dar producția în sine datorită tehnologiilor moderne a avansat mult. Există multe materiale moderne de tapițerie care sunt disponibile clienților. Acum se poate comanda ușor de la Vimasleep.ro un astfel de pat tapițat ieftin, practic, robust, cu un design modern.

La producerea paturilor tapițate, se utilizează diverse materiale de tapițerie (piele ecologică, țesături), care pot avea o varietate de culori și texturi. 

Paturile tapițate: lux sau necesitate? 

Chiar și fără o cunoaștere profundă a matematicii, se poate înțelege că numărul variațiilor crește exponențial chiar și dacă dacă ne referim la aceste piese de mobilier: paturile. Deja nu se mai mirăm de faptul că diferite materiale și culori pot fi combinate într-un singur produs. Așa se face că, în general, poți găsi o opțiune de pat tapițat potrivită pentru orice interior.

Frumusețea exterioară a unui pat este bună, desigur, dar este grozav dacă patul își îndeplinește perfect funcțiile imediate și chiar mai mult decât atât. Aceste mici bonusuri nu trebuie ignorate.

Anumite mecanisme de ridicare pot fi instalate pe pat din construcție, de exemplu anumite dispozitive speciale destinate pentru ridicarea unei saltele cu o bază ortopedică. Astfel, se formează o nișă funcțională în interiorul structurii patului în care, de exemplu, pot fi depozitate așternuturile. Plus că este mult mai convenabil să se ventileze salteaua pe un pat cu ajutorul unui mecanism de ridicare.

Când se pune întrebarea dacă este mai bine ca să se caute un pat nou sau pur și simplu să se înlocuiască tăblia patului vechi, o persoană nu va ezita mult timp. Mai degrabă o să comande un pat tapițat nou.

Siguranța oferită de paturilor tapițate le face perfecte pentru dormitoarele copiilor. cei mici  sunt foarte mobili și tind ușor de a se răni în timp ce se joacă. Și de aceea paturile de acest fel, tapițate inteligent, sunt ideale pentru copii, deoarece au un minim de colțuri ascuțite și, respectiv, elemente de decor dure, iar accidentele sunt excluse aproape cu desăvârșire.

În practică, uneori nu este posibil să avem tăblia ideală și poziționată corect, dar este foarte important să fim conștienți de implicațiile pe care aceasta le poate aduce în viața noastră. Este întotdeauna posibil, într-un fel sau altul, dacă dăm nevoie de creativitate și avem o minte deschisă.

Este necesar să considerăm toate opțiunile viabile și să stabilim doar locul cel mai avantajos pentru patul din apartament. Designerii moderni știu să aranjeze toate mobilierele din cameră și să se joace cu contrastele în așa fel încât cei neavizați care vin în vizită să nu observe nici măcar patul poziționat într-o mică garsonieră.

Dacă nu vrei sau nu ai bani suficienți pentru a apela la designeri de interioare, răsfoiește revistele de interior și vizitează site-urile web de profil. Vei găsi acolo multe fotografii pe paginile online, astfel încât ideile originale pentru amenajarea armonioasă a mobilierului într-o cameră mică chiar nu sunt o problemă în lumea globală în care trăim acum.

Unde găsești paturi tapițate de calitate la comandă? Pe site-ul vimasleep.ro, evident!