24.2 C
București
AcasăFunCum alegi salonul de nunta in functie de numarul de invitati?

Cum alegi salonul de nunta in functie de numarul de invitati?

Viitorii miri au foarte multe lucruri de care trebuie sa tina cont si foarte multe decizii pe care trebuie sa le ia, astfel incat toti invitatii sa se simta foarte bine, iar petrecerea de nunta sa ramana o amintire frumoasa pentru toti.

Inainte de a stabili meniul, de a cauta rochia de mireasa, sau d a avea in vedere unele detalii importante, mirii trebuie sa ia in calcul gasirea unui salon de nunta Ploiesti preferabil cu cateva luni inainte de fericitul eveniment, pentru a fi siguri ca locatia este disponibila, sa aleaga nasii si sa puna la punct detaliile legate de ceremonie, la ce biserica va avea loc aceasta, cati invitati vor fi pe lista.

Salon mic pentru nunti restranse, salon mare pentru nunti cu multi invitati

Unul din cele mai importante criterii in alegerea locatiei in care se va desfasura petrecerea de nunta este numarul de invitati, precum si apropierea de oras. Numarul de invitati poate diferi de la caz la caz. In timp ce unii miri aleg sa isi cheme toata familia, prietenii, colegii de munca, altii sunt decisi sa faca o nunta mai restransa, doar cu cele mai apropiate persoane.

Indiferent de numarul de invitati, salonul de nunta Seva din Ploiesti pune la dispozitia acestora doua locatii speciale, fiecare cu o capacitate diferita de invitati.

Salonul mic de nunta Seva este potrivit pentru nunti in familie, botezuri mai restranse sau aniversari cu un numar limitat de invitati. Salonul mare al restaurantului Seva din Ploiesti se va potrivi nuntilor mari, grandioase, cu un numar mare de invitati.

Fiecare dintre saloane este amenajat in asa fel incat toti invitatii sa se simta bine. Luxul, eleganta si rafinamentul se imbina cu alegerile personalizate ale mirilor si ale persoanelor care ii insotesc si ii ajuta in luarea unor asemenea decizii.

Pe langa saloanele de nunta de exceptie, locatia din apropierea Ploiestiului ofera si un peisaj mirific, gratie geamurilor generoase si amplasarii. Astfel, salonul mare este potrivit pentru nuntile cu multi invitati, fiind decorat intr-un stil curat, romantic, cu accente retro, astfel incat atmosfera sa fie cu adevarat speciala. Cu un décor neutru si foarte permisiv, salonul mare poate fi decorat cu orice culoare isi doresc mirii.

Pe de alta parte, salonul mic al restaurantului Seva este intim, special conceput pentru invitati si pentru mirii care doresc sa impartaseasca aceste momente unice si amintiri memorabile cu acestia.

Salonul mic este decorat in stil retro-raomantic si permite mirilor sa se joace cu diferite nuante, concepte de eveniment, arome si elemente decorative. In plus, acest salon poate fi amenajat cu o cabina foto, o fantana de ciocolata sau un cake bar.

Saloanele Seva din Ploiesti au un farmec special, o atmosfera aparte, o amplasare mirifica, suficient de multe locuri de parcare, mirii au posibilitatea de a decora saloanele asa cum isi doresc si de a alege cea mai buna varianta de meniu pentru a-si surprinde invitatii.

Ultimele articole

Explorați mai mult