19.5 C
București
AcasăCadouriSedinte foto copii in Bucuresti

Sedinte foto copii in Bucuresti

Copiii cresc şi se schimbă foarte repede şi prin urmare este important să surprinzi fiecare etapă din copilăria lor. În primele luni bebeluşii încep să ţină capul în sus, să interacţioneze şi să afişeze zâmbete care te topesc. Apoi, apar primii paşi, pasiunea pentru jucării şi bucuria lor devine molipsitoare. Sesiunile foto pentru ședințe foto copii sunt concepute pentru a documenta aceste amintiri, şi cu siguranţă vrei să fie de succes. 

Sunt convins că mulți părinți fac fotografii copiilor, însă cum o face un profesionist cu experiență nu o veți putea face. Un avantaj pentru care merită să apelezi la o ședință foto pentru copii îl reprezintă faptul peste ani te vei putea bucură de amintirile din perioada copilăriei și vei putea să retraiesti acele clipe alături de copiii tăi deveniți între timp adulți. 

Un alt avantaj reprezintă faptul că poți avea fotografii care să cuprindă toți pașii din creșterea piticului, încăpând de la primii pași până la prima zi de școală. 

Cand sunt mici timpul zboară și nici nu o să ne dăm seama, iar singurele lucruri care ne vor aminti de această perioada frumoasă vor fi fotografiile.

În primul an se pot realiza 3 ședințe foto bebeluși

Prima ședință foto se poate face în primele 8-14 zile, când bebe doarme mult și se pot realiza fotografii ușor.

A doua ședință se poate realiza când cel mic va avea 3 și 6 , atunci va sta singur în funduleț, va avea mult chef să exploreze. 

A treia ședință foto poate fi organizată când copilul va împlini un 1 an. La prima aniversare cel mic se va bucura de tort, un moment potrivit pentru a realiza fotografii superbe.

Fotografiile sunt singurele amintiri care ne rămân odată cu trecerea timpului și de care ne fac să ne amintim cu drag de clipele petrecute cu mulți ani în urmă.

De ce sa apelezi la un fotograf profesionist?

Dacă te-ai hotărât să apelezi la serviciile unui fotograf profesionist, fotograful de familie este cel mai potrivit. În afară de experiența sa, fotograful de familie știe întodeauna cum să lucreze cu copii, iar acesta este un mare avantaj. Experiența îl va ajuta să colaboreze cu bebe pentru a putea obține cadre unice și fotografii ce transmit multă emoție.

Ultimele articole

Explorați mai mult