19.7 C
București
AcasăAfaceriSfaturi utile pentru a inchiria un spatiu de birouri

Sfaturi utile pentru a inchiria un spatiu de birouri

Firmele au nevoie de spatii de birouri care sa raspunda tuturor cerintelor lor si de aceea, atunci cand activitatea evolueaza pot avea nevoie de alte birouri mai spatioase in care sa isi desfasoare activitatea toti angajatii. Cea mai comuna cerere este pentru inchiriere birouri Bucuresti, unde firmele cauta locurile potrivite atat ca amplitudine a spatiului, cat si in ceea ce priveste costurile. 

Spatiul de birouri trebuie sa fie aproape de zonele circulate

Primul si cel mai important aspect este acela ca spatiile de birouri ar trebui sa respecte cerintele activitatii pentru care sunt infiintate birourile. Spre exemplu, atunci cand sunt cautate birouri de inchiriat Timisoarasunt vizate zonele cele mai sigure ale orasului si care se afla in apropiere de cele mai populate strazi astfel incat sa fie mai usor pentru publicul tinta sa ajunga in firma. Un birou aflat intr-o zona mai putin populara, va fi mai greu accesat de catre clienti.

Zona in care se afla biroul trebuie sa fie sigura pentru angajati

Chiar daca cele mai ieftine spatii de inchiriat sunt la periferie si patronii de firme care vor sa obtina  cel mai mic pret au tendinta de a incerca acolo, nu este cea mai buna idee. Atunci cand angajatii nu se simt in siguranta in cele din urma vor alege sa plece si sa isi gaseasca alt loc de munca, intr-o zona in care sa nu se simta amenintati. De asemenea, exista riscuri severe si pentru bunurile din firma in astfel de zone, deci se poate deduce ca nu doar pretul este important pentru un spatiu de birouri.

Spatiul de birouri trebuie sa fie accesibil si pentru angajati

In momentul in care se inchiriaza un spatiu de birouri la celalalt capat al orasului fata de locul in care se afla cei mai multi dintre angajati, pot aparea probleme. Intr-un oras asa cum este Bucurestiul, nevoia de a traversa capitala la orele de varf poate determina angajatii sa plece sau pot aparea intarzieri considerabile care se vor vedea intr-o productivitate cu mult diminuata. Aceste aspect depinde in totalitate de dimensiunea orasului in care este inchiriat spatiul si de traficul din zona.

Ultimele articole

Explorați mai mult