4.2 C
București
AcasăAutoAvantajele achiziției unui SUV Mercedes-Benz in leasing de la Auto Schunn

Avantajele achiziției unui SUV Mercedes-Benz in leasing de la Auto Schunn

Un autoturism cumpărat în leasing reprezintă o soluție atractivă atât pentru firme cât și pentru persoane fizice. Acum poți alege contracte avantajoase de leasing financiar, operațional sau creditare pentru achiziția unor modele de autovehicule foarte apreciate : Mercedes SUV sau Mercedes GLA.

În funcție de nevoile tale, Auto Schunn, partener autorizat Mercedes, îți oferă cele mai flexibile contracte de leasing, pentru ca tu să te bucuri de mobilitate și confort. În Timișoara, Arad, Deva, Sibiu sau Suceava, te așteaptă specialiștii Auto Schunn, cu cele mai interesante pachete financiare. 

Programul Mercedes-Benz Financial Services este special conceput pentru a propune sisteme de finanțare flexibile, adaptate fiecărui client.

Leasing Financiar Mercedes-Benz

Leasingul Financiar  de la Auto Schunn este structurat pentru a-ți oferi libertatea unui contract personalizat, cu rate și condiții de achiziție potrivite pentru tine. Atunci când vrei să achiziționezi un autoturism Mercedes SUV, leasingul financiar este o idee de finanțare care te ajută să plătești relaxat, în ritmul tău, păstrându-ți lichiditățile. 

Ce avantaje aduce o achiziție în leasing a mașinii dorite?

  • Protecție  în caz de accidente

Serviciul de leasing financiar cuprinde un sistem contractual special gândit pentru achiziția de modele Mercedes. Protecția în caz de accident sau daună te va face să conduci mai relaxat și în siguranță.

  • Servicii conexe asigurate de Auto Schunn

Serviciile conexe cum ar fi plata taxelor vamale, a asigurărilor obligatorii sau a înmatriculării noului tău Mercedes sunt cuprinse în pachetul de leasing financiar.

  • Nu există costuri ascunse

Achiziția în sistem de leasing financiar, de la Auto Schunn este stabilită contractual cu toate costurile la vedere, nimic nu este ascuns. 

  • Plăți TVA eșalonate

Poți opta pentru eșalonarea plaților privind  TVA pe parcursul  contractului de  leasing financiar din programul Mercedes Benz Financial Services. 

Leasing operațional pentru autovehicule Mercedes-Benz

 Un leasing operațional îți permite să alegi durata contractului și rate fixe pe tot parcursul său, pentru a eficientiza achiziția unui autovehicul sau chiar a unei flote auto. Garantarea unor costuri clare de la semnarea contractului și menținerea ratelor la același nivel te ajută la optimizarea costurilor și la o mai bună stabilitate financiară.

  • Flexibilitate  și adaptare la nevoile clientului

Achiziția unui Mercedes  prin leasing operațional înseamnă flexibilitate și rate lunare avantajoase , un program sustenabil de rulaj care se adaptează nevoilor tale.

  • O nouă achiziție posibilă la finalizarea contractului

La sfârșitul contractului de leasing operațional, poți alege achiziția unui alt automobil Mercedes-Benz, pentru a te bucura în continuare de avantajele acestor mașini germane fiabile și ingenioase.

  • Rulaj corect 

Numărul de kilometrii parcurși peste limita stabilită la momentul semnarii contractului sunt achitați în mod corect mereu, la o valoare stipulată contractual de la începutul leasingului.

Credit auto 

Serviciul financiar de creditare auto este soluția prin care poți  achiziționa un autoturism nou marca Mercedes-Benz, un autoturism second hand Certified Mercedes sau chiar o flotă de autovehicule. Ești unic proprietar din prima zi la volanul noului tău Mercedes.

  • TVA  poate dedusă integral

Vehiculele achiziționate prin credit auto pot beneficia de deducerea taxei pe valoare adăugată, dacă mașinile sunt utilizate în scopuri profesionale.

  • Asigurare inclusă

Noul tău autoturism Mercedes-Benz este protejat datorită serviciilor de asigurări puse la dispoziție de rețeaua de parteneri Mercedes-Benz. Ai asigurare inclusă și te bucuri de mai multă siguranță la volan.

  • Costuri clare și cheltuieli transparente

Serviciul de creditare auto din programul Mercedes-Benz Financial Services te scutește de îndoiala unor costuri ascunse. Totul este la vedere, de la bun început. Ratele sunt decise clar, înainte de semnarea contractului. iar toate sumele sunt menționate explicit.

Achiziția cu credit auto a unui Mercedes Benz, prin serviciile financiare de leasing de la Auto Schunn este așadar o soluție inspirată, adaptată necesităților tale de mobilitate. Costurile transparente și flexibilitate condițiilor contractuale te vor convinge să alegi acest tip de finanțare pentru noul tău Mercedes.

Ultimele articole

Explorați mai mult