8.7 C
București
AcasăSanatateLapte organic şi importanța siglei de pe formulele de lapte Hipp organic

Lapte organic şi importanța siglei de pe formulele de lapte Hipp organic

Una din cele mai cunoscute formule de lapte praf la momentul actual, renumită la nivel mondial, formulele de lapte Hipp  sunt alimente necesare bebeluşilor în primii ani de viaţă.

Atâta timp cât se respectă vârsta copiilor şi se respectă şi recomandările de utilizare, precum şi numărul de mese zilnice şi frecvenţa acestora, laptele praf organic Hipp va fi alegerea potrivită a părinţilor care pun accent pe o creştere şi dezvoltare sănătoasă a copiilor lor. laptele praf Hipp oferă copiilor vitaminele şi mineralele necesare pentru o creştere sănătoasă, având un conţinut de proteine corespunzător copiilor la o anumită etapă de dezvoltare.

Ce conţine laptele praf Hipp?

Laptele praf Hipp organic are la baza numai ingrediente de bună calitate, organice, atent selecţionate şi foarte strict controlate, incluzând toţi nutrienţii necesari dezvoltării copiiilor şi fiind îmbogăţit cu acizi graşi cu lanţ lung polinesaturati, şi anume Omega 3 şi Omega 6, foarte importanţi mai ales în primele luni de viaţă.

Laptele praf Hipp organic este de calitate ecologică şi contribuie atât la o dezvoltare armonioasă a trupului copilului, cât şi la dezvoltarea creierului şi a celulelor nervoase. Pe de altă parte, laptele praf Hipp Combiotic, spre exemplu, conţine acizi graşi Omega 3 şi 6 importanţi în primele luni de viaţă, lactoză şi culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern.

Ce perioadă de timp trebuie folosită o formulă de lapte praf Hipp?

Formulele de lapte Hipp sunt potrivite pentru sugari în primele şase luni de viaţă, în timp ce formulele de continuare sunt potrivite pentru a doua jumătate a primului an de viaţă a bebeluşilor. Laptele de continuare va conţine mai mult fier decât cel de început pentru că este necesar un aport suficient de fier în a doua jumătate a primului an de viaţă. Concret, nu există un moment clar definit în timp când trebuie folosită o formulă de lapte de început.

Dacă bebeluşul a depăşit vârsta de un an, acesta ar trebui să bea lapte praf ca şi parte a unei mese, iar laptele de creştere este cel mai potrivit, fiind adaptat nevoilor alimentare speciifce copiilor mici. Cel mai important este că laptele praf să fie servit ca şi parte a unei mese şi că alternativă a laptelui de vacă, spre exemplu. Cel puţin până la vârsta de 2 ani nu se recomandă introducerea în alimentaţie a laptelui de vacă, ci oferirea exclusivă a laptelui praf.

Ce produse marca Hipp pot fi folosite de către părinţii cu copii mici în afară de laptele praf?

Marca Hipp este forţe cunoscută şi foarte versatila pentru că oferă foarte multe produse de bună calitate părinţilor care au nevoie de hrană de calitate pentru copiii lor. Concret, pe lângă laptele praf Hipp, se recomandă şi gustările Hipp şi mâncarea de bebeluşi, printre care:

·                 biscuiţii de bebeluşi Hipp;

·                 rondelele de orez cu fructe Hipp;

·                 borcănelele cu mâncare Hipp, piureuri din fructe, legume sau în combinaţie cu carne;

·                 cerealele Hipp care se prepară cu lapte praf;

·                 mesele de noapte bună Hipp, de tip cereale sau gris cu lapte.

Ultimele articole

Explorați mai mult