4.2 C
București
AcasăCasa & GradinaDe ce sa alegi o lustra pentru iluminatul incaperii

De ce sa alegi o lustra pentru iluminatul incaperii

Lustrele vin intr-o varietate de modele, de dimensiuni, culori, materiale si designuri diferite. De la candelabre la plafoniere, de la pendule la diverse suspensii, variantele pe care le poti alege au culori, forme si stiluri diferite. Sursa de iluminat eficienta, o lustra este, in acelasi timp, un obiect de decor care te ajuta sa definesti stilul unei incaperi sau sa creezi atmosfera potrivita. Iata, asadar, care sunt cele mai importante motive pentru care o lustra si-ar putea gasi locul in locuinta ta. 

Lustra, element de decor perfect pentru diverse stiluri 

Lumina pe care o ofera o lustra poate fi mai puternica sau mai slaba, insa, de regula, suficienta, mai ales daca alegerea lustrei se face in functie de dimensiunile camerei sau de alte aspecte ale spatiului care urmeaza a fi iluminat. O lustra are proprietari decorative deosebite, iar daca aceasta vine sub forma unui candelabru somptuos, atunci decorul poate fi complet in stilul dorit – vintage, clasic sau contemporan. Bratele articulate ale acestui obiect de iluminat, terminatia intr-un soclu de bec si designul atemporal este pastrat in modelele de lustre moderne care imbina in mod armonios stiluri si functii diferite. 

Forme, culori si designuri diferite 

Lustrele pot fi gasite astazi in diverse variante de culoare, de forma, de marime sau de design. Chiar daca conceptul este acelasi, stilul obtinut poate  varia de la lustra la lustra. Insa, pana la urma, pe langa functia de decor, este important un singur mare aspect – cat de bine ilumineaza o lustra incaperea pentru care a fost aleasa. Obiect mare, agatat de tavan, care atarna, lustra poate fi reglata pe inaltime, poate difuza lumina intr-un mod omogen, poate raspandi lumina in intreaga incapere si se poate adapta la toate tipurile de iluminat, ceea ce face din acest obiect de iluminat unul perfect pentru utilizarea in scopuri bine definite, dar si pentru obtinerea unei atmosfere surprinzatoare. 

Mare varietate de modele, pentru toate stilurile si preferintele

Motivul pentru care lustra este un corp de iluminat preferat de multe persoane este faptul ca aceasta poate fi gasita intr-o gama variata de modele potrivite pentru orice stil, orice preferinte de culoare, de design, de functionalitate. Lustrele pot fi folosite si in dormitor, si in sufragerie, dar si in bucatarie, si pentru iluminatul unui spatiu mic, dar si pentru un spatiu mare, pentru crearea unei atmosfere la moda sau pentru o atmosfera in stilul retro, vintage. 

Ultimele articole

Explorați mai mult